• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hoenderloostraat 100,2573 RP Den Haag/ Rustenbroek

Vraagprijs € 239.500.- k.k. Royale ca. 80.m2 nette lichte 4 kamer top appartement op 2e etage met balkon op Zuidoosten. Gelegen in de wijk Rustenburg en Oostbroek.

Hoenderloostraat 100
2573 RP Den Haag / Rustenbroek

 

Omschrijving:
Royale ca. 80.m2 nette lichte 4 kamer top appartement op 2e etage met balkon op Zuidoosten.
Gelegen in de wijk Rustenburg en Oostbroek.

 

GAARNE ALLEEN REAGEREN INDIENMOGELIJK VIA HET CONTACTFORMULIER . WIJ ZULLEN U UITERLIJK BINNEN 2 WERKDAGEN BELLEN VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

Starters en beleggers let op interessante woning oplevering per direct of in overleg! Deze appartement is zeker een bezichtiging waard! Royale ca. 80.m2 nette lichte 4 kamer top appartement op 2e etage appartement met balkon op Zuidoosten. Gelegen in de wijk Rustenburg en Oostbroek. Centraal gelegen en vlakbij de gezellige Zuiderpark, waar je in de zomer lekker kunt sporten, of van de verschillende feesten/festivals kunt genieten. Om de hoek is gelegen de gezellige winkelstraat Dierenselaan. Het openbaar vervoer tram en bushalten is op loopafstand. Met de auto bent u binnen tien minuten in het hart van Den Haag. Diverse scholen op loopafstand.

Indeling: Open portiektrap op 1e etage; entree trapopgang opstelplaats meterkast en trap naar 2e etage met toegang tot de woning. L-vormige hal, een bergruimte of hier is 2e toilet mogelijk; nette badkamer/douche vaste wastafel opstelplaats wasmachine en toilet. Royale woonkamer plafond met inbouwverlichting en deels open lichte doch eenvoudige nette eetkeuken met onder en boven kasten aanrecht en spoelbak, is voorzien van 4 pits gasfornuis, elektrische oven, Siemens vaatwasser, afzuigkap en koelkast. Tevens toegang balkon en opbergkast.

Totaal 3 slaapkamers waarvan 2 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde woning met toegang balkon.

Voor de indeling zie plattegrond.

Bijzonderheden:
- Eigengrond
- Vve actief € 75.- p/m + opstal verzekering.
- Extra woonoppervlakte is mogelijk door het creëren van een dakopbouw*
- Oplevering kan snel of in overleg
- Ouderdom & Materialen clausule van toepassing.
- NHG mogelijk
- Starterwoning
- Achterzijde gedeeltelijk kunststof/aluminium kozijn dubbelglas en Voorzijde kunststofkozijn dubbel glas
- CV ketel 2019
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper
- Intern grotendeels nette staat.
- EPA label E

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

 Reageer op deze woning