• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Heeft u enige vragen of opmerkingen betreffende ons aanbod of andere diensten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Heb jij de gouden tip?

Breng een nieuwe klant en verdien €100,-

Voor ons is mond-tot-mond reclame ontzettend belangrijk en dus willen we jou als tipgever belonen voor het aanbrengen van een nieuwe woning. Weet of ken jij iemand die overweegt zijn of haar huis te verkopen? Tip ons en verdien €100,-! (deze actie geldt alleen voor huis verkopen, en voor  aankoopbegeleiding   €50.-! )

Hoe werkt het?

Je vult hieronder eerst jouw naam en contactgegevens in. Vervolgens vul je bij opmerkingen  de naam van de woningeigenaar in, het adres van de woning en zijn of haar contactgegevens. Laat ons via het opmerkingen veld nog wel even weten of de woningeigenaar op de hoogte is dat wij contact met hem/haar opnemen of niet.

Spelregels ?

Aanmelden als tipgever kan alleen via dit contact formulier. De aanmelding moet altijd plaats gevonden hebben nog voordat wij al contact met de klant hebben gehad. Achteraf, wanneer de woning al in de verkoop staat, is aanspraak maken op tipgeld is niet meer mogelijk. Besluit de woningeigenaar daadwerkelijk ons als makelaar in de hand te nemen, dan verdien jij €100,- tipgeld. Deze betalen we direct aan je uit zodra de woning in de verkoop staat.