• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Apeldoornselaan 180, 2573 LT Den Haag

Vraagprijs € 239.500.- k.k. ***HELAAS VERKOCHT*** Opgelet starters ben u op zoek naar een royale parterre met 3 slaapkamers en een riante achtertuin van ca. 83 m2? Dan heb je geluk! De ligging van de parterre is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen o.a winkelaanbod van de Dierenselaan op loopafstand te bereiken en is er een goede aansluiting voor het openbaar vervoer (tram 2,4,6 en bus). Het appartement is gelegen in de buurt Rustenburg en Oostbroek.

Indeling:      

Entree van de woning, vestibule,lange  gang, vaste kast, voorzij slaapkamer met meterkast, vervolg gang, nette toiletruimte met een wandcloset, achterzijslaapkamer met toegang naar de badkamer uitgevoerd met een ligbad, een douche, een vaste wastafel met meubel en de aansluiting voor de wasmachine, achtertussenkamer (voorheen opstel keuken) met een vaste kast voorzien van de opstelplaats cv-ketel en toegang naar de tuin, ruime woonkamer (voormalige en suite) met een aan de achterzijde gesitueerde moderne keuken met een kook/spoeleiland uitgevoerd met een vaatwasser, een gaskookplaat, kastruimte en een aparte kastenwand met de koel/vries combinatie, een oven en een magnetron, vanuit de keuken eveneens toegang naar de achtertuin. De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en is ca. 10 meter diep en heeft een houten schuur, gras.

Bijzonderheden:

* eigen grond
* bouwjaar 1927
* actieve VVE, bijdrage € 70,-p/m
* vve reserve thans ca. € 3.000,-
* collectieve opstalverzekering
* cv-ketel uit 2003
* 1/3 aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een beneden winkel-woning en twee afzonderlijke woningen 

* kadastraal bekend gem. 's-Gravenhage, sectie AL nummer 5432  A-1
* gebruiksoppervlakte wonen ca. 84 m².
* kozijnen uitgevoerd in kunststof met dubbel glas
* energielabel D
* 2% overdrachtsbelasting  clausule van toepassing.

* ouderdom & materialen & niet zelf bewoond clausule!

* starterswoning, intern dient aar eigen smaak opgefrist te worden

* oplevering per direct!

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.
Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 Reageer op deze woning