• darkblurbg
  Welkom bij Euro-House Makelaar
  Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
  Welcome to Euro-House Real-Estate
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Hengelolaan 1138, 2544 GP Den Haag/ Bouwlust

Hengelolaan 1138, 2544 GP Den Haag/ Bouwlust

HELAAS VERKOCHT BOVENDE VRAAGPRIJS OOK BENIEUWD? MAAK SNEL VRIJBLIJVEND VERKOOP AFSPRAAK VAN UW WONING! Omschrijving: “Bouwlust” gelegen 4-kamer 4e appartement met 3 slaapkamers, een zonnig serre op het zuid/westen en vrij uitzicht aan voor- en achterzijde. Het Starters appartement ligt op de 4e verdieping van een goed onderhouden complex. Winkelcentra Leyweg en De Stede, openbaar vervoer, uitvalswegen, recreatie Madestein en verschillende sportfaciliteiten op korte afstand gelegen. Het strand van Kijkduin op zo’n 15 fietsminuten. Leuk en nette royale 4 kamer Starterswoning oplevering kan snel!

Vreeswijkstraat 277, 2546 AH Den Haag/ Leyenburg

Vreeswijkstraat 277, 2546 AH Den Haag/ Leyenburg

Vreeswijkstraat 277 2546 AH Den Haag/ Leyenburg Scherpe Vraagprijs € 315.000.- **** HELAAS VERKOCHT*** Ver boven de vraagprijs ook benieuwd bel ons maak een vrijblijvende afspraak verkoop DIRECT AAN HET ZUIDERPARK GELEGEN GROTE ca. (94 M2) OORSPRONKELIJK (4-KAMER) NU 3-KMR PARTERRE WONING MET VEEL POTENTIES VOOR STATERTERS MET RUIME ACHTERTUIN OP WESTEN ca. 43m2 GELEGEN OP EIGEN GROND! Starters let op goed onderhouden oorspronkelijk (4) thans 3 kamer doorgebroken woon/-eetkamer nette open keuken met toegang naar verzorgd tuin. Deze woning is zeker een bezichtiging waard! Voor exacte maten en indeling zie plattegrond Funda.

Jan Bronnerstraat 86 C, 2552 WT Den Haag/ Houtwijk

Jan Bronnerstraat 86 C, 2552 WT Den Haag/ Houtwijk

**** HELAAS VERKOCHT*** Scherpe Vraagprijs € 35.000.- k.k. IDEAAL VOOR AANNEMERS OF PARTICULIEREN 2X APARTE NAAST ELKAAR GELEGEN GARAGEBOX/OPSLAG RUIMTE TE KOOP Garagebox of Opslagruimte van ca 16m² met handmatig te openen garagedeur, gelegen aan de achterzijde appartementen complex, bereikbaar via het aan de achterzijde gelegen openbare toegang parkeerterrein naast elkaar gelegen 2x maal aparte opslag en of garagebox ruimte. Beiden ruimten worden apart te koop aangeboden! Gunstige ligging nabij het HAGA Ziekenhuis, Houtwijk en winkelcentrum. Zeer geschikt als opslagruimte voor kleine zelfstandigen en of aannemers. Teven voor stalling van uw auto en/of motor, scooter e.d. goede verbinding openbaarvervoer. - de garage beschikt niet over eigen water of elektra; - binnenmaat van de garage ca. : hoogte 2.16 ; breedte 2,81 en diepte 5.47 - Materialen- en Ouderdomsclausule van toepassing. - Kadastraal Gemeente: Loosduinen Sectie: M Perceelnummer: 5684 Letter: G - Garage vrijstaand: ca. 13m2 - Grond bij woning: ca. 16m2 - Bruto vloeroppervlakte ca. 16m2 - Het eeuwigdurend recht van erfpacht, afgekocht! - Scherpe Vr.prijs € 35.000.- k.k. - Bezichtiging enkel via afspraak in de middag uren mogelijk en aanmelden via email indien mogelijk. - Recht van gunning verkoper. - Projectnotaris.

Jan Bronnerstraat 86 D, 2552 WT Den Haag/ Houtwijk

Jan Bronnerstraat 86 D, 2552 WT Den Haag/ Houtwijk

*** Helaas Verkocht*** Scherpe Vraagprijs € 35.000.- k.k. IDEAAL VOOR AANNEMERS OF PARTICULIEREN 2X APARTE NAAST ELKAAR GELEGEN GARAGEBOX/OPSLAG RUIMTE TE KOOP Garage of Opslagruimte van ca 16m² met handmatig te openen garagedeur, gelegen aan de achterzijde appartementen complex, bereikbaar via het aan de achterzijde gelegen openbare toegang parkeerterrein naast elkaar gelegen 2x maal aparte opslag en of garagebox ruimte. Beiden ruimten worden apart te koop aangeboden! Gunstige ligging nabij het HAGA Ziekenhuis, Houtwijk en winkelcentrum. Zeer geschikt als opslagruimte voor kleine zelfstandigen en of aannemers. Teven voor stalling van uw auto en/of motor, scooter e.d. Goede verbinding openbaarvervoer.

Loevesteinlaan 891, 2533 CA Den Haag

Loevesteinlaan 891, 2533 CA Den Haag

Vraagprijs € 274.500.- k.k. "BOVENDE VRAAGPRIJS VERKOCHT" OOK BENIEUWD NAAR VERKOOP PRIJS? Had u ook plannen om uw huis te verkopen bel en maak vrijblijvend een afspraak. Keurige gemoderniseerde (2016) 4 kamer maisonnette STARTERS appartement op de 1e en 2e verdieping met 3 slaapkamers, woonkamer met vrij uitzicht en balkon, nette moderne keuken in hoekopstelling en een moderne badkamer+ 2e toilet. Prettig is de eigen onder berging ca. 6m2. Ideaal gelegen aan de rand van Den Haag/ Rijswijk met uitvalswegen (waaronder A4) en op loopafstand divers winkelaanbod Leyweg, alternatief is winkelcentrum Bogaard stadscentrum in Rijswijk. Verder gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer met keuze uit tram of bus naar het centrum van Den Haag en een goede verbinding met het Centraal Station. Nabij Zuiderpark, Uithof en sportverenigingen, scholen en uitvalswegen.

Leersumstraat 41, 2541 TE Den Haag/ Leyenburg

Leersumstraat 41, 2541 TE Den Haag/ Leyenburg

prijs € 275.000.- k.k. **** HELAAS VERKOCHT*** Ver boven de vraagprijs ook benieuwd bel ons maak een vrijblijvende afspraak verkoop Starters let op goed onderhouden royale dubbelbovenhuis! Deze woning is zeker een bezichtiging waard! Royale en goed onderhouden luxe dubbel maisonnette woning gelegen op de 1e en 2e verdieping met royale woon-eetkamer van ca. 32m2, toegang zonnige balkon en 3 slaapkamers! Medio 2013 intern grotendeels gerenoveerd, kortom luxe maisonnette woning waarvan zonder veel noemenswaardige kosten zo te betrekken is. De woning is gelegen in een rustige straat in de wijk Leyenburg, op loopafstand van het openbaar vervoer, het bekende stadspark het Zuiderpark, HAGA Ziekenhuis, winkels, diverse scholen en kinderopvang.

Zaagmolenstraat 73, 2265 XH Leidschendam

Zaagmolenstraat 73, 2265 XH Leidschendam

**** HELAAS VERKOCHT***** Vraagprijs € 425.000.- k.k. BENT U OP ZOEK NAAR EEN NETTE MODERN 4 kamer EENGEZINSWONING IN HET HEERLIJKE OUDE CENTRUM VAN LEIDSCHENDAM? DAN IS DIT EENGEZINSWONING ECHT IETS VOOR U !

Hengelolaan 1196, 2544 GV Den Haag/Zuid-West

Hengelolaan 1196, 2544 GV Den Haag/Zuid-West

Vraagprijs € 265.000.-k.k ****HELAAS VERKOCHT**** "VER BOVENDE VRAAGPRIJS VERKOCHT" OOK BENIEUWD NAAR VERKOOP PRIJS? Had u ook plannen om uw huis te verkopen bel en maak vrijblijvend een afspraak. Royale nette zonnige 4-kmr appartement op de 3e etage met drie slaapkamers en een zonnig balkon en aparte onder berging. Nabij Winkelcentra Leyweg en De Stede, openbaar vervoer, scholen, uitvalswegen, recreatie Madestein en verschillende sportfaciliteiten op korte afstand gelegen. Het strand van Kijkduin op zo’n 15 fietsminuten.

Praagsingel 36, 2548 RJ Den Haag/ Lage Veld

Praagsingel 36, 2548 RJ Den Haag/ Lage Veld

Vraagprijs € 430.000.-k.k ***Helaas VERKOCHT*** hoger dan de vraagprijs binnen 14 dagen ook benieuwd? Wilt u ook uw woning snel en zonder kopzorgen verkopen maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Royale 4- kamer luxe instap klaar appartement op de 3e verdieping met een privé-parkeerplaats en externe (fietsen) berging van een kleinschalig wooncomplex, gelegen aan de waterpartij het “Hemelwater”. De woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is daarom zonder directe kosten te betrekken. Met een woonoppervlak van ca.110 m² kenmerkt de woning zich door de riante woonkamer met luxe L-vormige open keuken, drie slaapkamers en een balkon op het zuidoosten. De royale maatvoering en indeling maken het wonen in dit luxe appartement tot een comfortabel en praktisch geheel zie plattegrond.

Beresteinlaan 529, 2542 JN Den Haag / Bouwlust/Vrederust

Beresteinlaan 529, 2542 JN Den Haag / Bouwlust/Vrederust

Vraagprijs € 247.500.- k.k. ****HELAAS VERKOCHT*** hoger dan de vraagprijs binnen 14 dagen ook benieuwd? Wilt u ook uw woning snel en zonder kopzorgen verkopen maak dan vrijblijvend een afspraak met ons! Heerlijk centraal gelegen nette 4 kmr appartement op 4e top etage met een woon oppervlakte van ca.73 m2 met veel lichtinval, drie slaapkamers, balkon en een eigen ruime berging in de onderbouw. Een gunstige ligging in de wijk Bouwlust/Vrederust met op loopafstand divers winkelaanbod op de Beresteinlaan maar ook winkelcentra De Stede en Leyweg zijn goed bereikbaar. Openbaar vervoer is om de hoek. De boulevard en het strand van Kijkduin en het centrum Den Haag zijn op zo’n 20 fietsminuten gelegen.

Perenstraat 143, 2564 RX Den Haag/ Vruchtenbuurt

Perenstraat 143, 2564 RX Den Haag/ Vruchtenbuurt

Vraagprijs € 279.500.-k.k. ***HELAAS VERKOCHT*** Heerlijk ruime ca. 71 m2 zonnige 4 kamer starters appartement op de eerste verdieping in de Vruchtenbuurt en gelegen op eigen grond. Het appartement beschikt over ruime woonkamer, 3 slaapkamers, glas-in-loodramen en openslaande deuren naar een balkon over de volle breedte van het appartement. Gelegen in de rustige maar gezellige Vruchtenbuurt. Gunstige ligging t.o.v. winkels (Goudsbloemlaan, De Savornin Lohmanplein, Vlierboom/Appelstraat), openbaar vervoer en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen alsmede zee, strand en duinen op enkele minuten fietsen bereikbaar.

Harderwijkstraat 113,2573 ZC Den Haag/ Rustenbroek-Oostbroek

Harderwijkstraat 113,2573 ZC Den Haag/ Rustenbroek-Oostbroek

*** VERKOCHT **** Starters let op interessante woning! Deze woning is zeker een bezichtiging waard! Royale nette lichte 4 kamer parterre appartement met voor en achtertuin. Gelegen in de wijk Rustenburg en Oostbroek. Centraal gelegen en vlakbij de gezellige Zuiderpark, waar je in de zomer lekker kunt sporten, of van de verschillende feesten/festivals kunt genieten. Om de hoek is gelegen de gezellige winkelstraat Dierenselaan. Het openbaar vervoer tram en bushalten is op loopafstand. Met de auto bent u binnen tien minuten in het hart van Den Haag en scholen op loopafstand. Scherpe bieden Vr.prijs € 269.5000.- k.k. - I.v.m. de Corona crisis worden alle bezichtigingen om de 10 minuten ingepland. Er mag maximaal 1 stel per tijdvak van 10 minuten in het huis. Zorg dat u 1,5 meter afstand houdt. Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan. Het dragen van een mondkapje is voor alle partijen verplicht.**

Steenzicht 201, 2543 AE Den Haag

Steenzicht 201, 2543 AE Den Haag

PRIJS: OP AANVRAAG ***Verkoop ingetrokken*** ER WORDEN GEEN AFSPARAKEN MEER INGEPLAND!!! Omschrijving: Eenvoudige doch nette 4 kamer 1e etage woning is gelegen in een rustige en groene straat in de gewilde wijk Bouwlust/Vrederust, op steenworpafstand van winkelcentrum de Stede en fietsafstand van winkelcentrum de Leyweg. Ook ben je vanaf hier zo in het Zuiderpark of op het strand van Kijkduin. De buslijnen 25 en 21 stoppen voor de deur en ook zijn de tramhaltes van lijn 9 en 4 zeer dichtbij. Met de auto? Er is gratis en voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de nabije omgeving, ook bevind je je zo op diverse uitvalswegen, waaronder de A4.

Derkswater 23, 2497XX Den Haag/ Ypenburg

Derkswater 23, 2497XX Den Haag/ Ypenburg

Vr.prijs E 339.000.- **** VERKOCHT**** STARTERS OPGELET wees er snel bij, vooral kindvriendelijke wijk ''Ypenburg'' gelegen nette onderhouden 5-kamer tussen eengezinswoning van ca. 117m² met een zonnige voortuin op het zuidwesten en een balkon hellend over het water op het noordoosten. De woning telt 4 slaapkamers, een badkamer, een open keuken en een externe (fietsen)berging van ca. 8 m² v.v. elektra. Kortom een ruime woning op een rustige autovrije locatie oplevering per direct. Ook door zijn goede ligging nabij speeltuinen, winkels, scholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (A4, A12 en A13) zeker een bezichtiging waard!

Thijssestraat 381, 2521 ZJ Den Haag

Thijssestraat 381, 2521 ZJ Den Haag

Vanaf prijs E 285.000.- k.k. *** HELAAS VERKOCHT*** Luxe royale 5/6 kamer parterre maisonnette woning van ca.111 m² in een modern appartementencomplex (voorzien van lift) met gemeenschappelijke binnentuinen, welke gelegen is in een kindvriendelijke omgeving met een autovrije straat. Intern recentelijk grotendeels gerenoveerd instap klaar woning. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van 4 ruime slaapkamers, een moderne luxe inbouw keuken, een 2e toilet, een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Door de centrale ligging bevinden zich in de directe omgeving diverse winkels o.a. (Megastores, het Goeverneurlaan, Lorentzplein), openbaar vervoer, NS Station Hollands Spoor en diverse scholen (basisscholen en de Haagse Hogeschool), uitvalswegen en snelwegen.

Hengelolaan 1126, 2544 GP Den Haag/ Bouwlust

Hengelolaan 1126, 2544 GP Den Haag/ Bouwlust

Vanaf prijs € 170.000.- k.k. ***HELAAS VERKOCHT *** Omschrijving: “Bouwlust” gelegen 4-kamer 3e appartement met 3 slaapkamers, een zonnig serre op het zuid/westen en vrij uitzicht aan voor- en achterzijde. Het Starters appartement ligt op de 3e verdieping van een goed onderhouden complex. Winkelcentra Leyweg en De Stede, openbaar vervoer, uitvalswegen, recreatie Madestein en verschillende sportfaciliteiten op korte afstand gelegen. Het strand van Kijkduin op zo’n 15 fietsminuten. Leuk en nette royale 4 kamer Starterswoning.

Parallelweg 269, 2525 NN Den Haag

Parallelweg 269, 2525 NN Den Haag

Vanaf prijs € 237.500.- k.k. *** HELAAS Verkocht*** Omschrijving: Gelegen in Den Haag ligt dit karakteristieke nette zonnige 5-kamer parterre appartement met vrij uitzicht aan de Parallelweg en in nabijheid van Haagse Markt. Het appartement heeft een woonoppervlakte ca. 96,50 m2, nette tuin geheel dubbelglas met kuststofkozijn. Deze 5-kmr parterre woning is gelegen in de buurt Schilderswijk-West. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Nabij wijk speeltuin Vermeerstraat. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt, Haagse Hogeschool, scholen, en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Hoog Buurlostraat 101, 2573 HX Den Haag

Hoog Buurlostraat 101, 2573 HX Den Haag

*** HELAAS VERKOCHT*** Scherpe bieden vanaf prijs € 182.000.- k.k. Beleggers en Starters let op interessante woning oplevering per direct! Deze woning is zeker een bezichtiging waard! Royale nette lichte 4 kamer 1e etage appartement met balkon. Gelegen in de wijk Rustenburg en Oostbroek. Centraal gelegen en vlakbij de gezellige Zuiderpark, waar je in de zomer lekker kunt sporten, of van de verschillende feesten/festivals kunt genieten. Om de hoek is gelegen de gezellige winkelstraat Dierenselaan. Het openbaar vervoer tram en bushalten is op loopafstand. Met de auto bent u binnen tien minuten in het hart van Den Haag. Diverse scholen op loopafstand.

Beresteinlaan 375, 2542 JK Den Haag/ Zuid-West

Beresteinlaan 375, 2542 JK Den Haag/ Zuid-West

Vraag Prijs € 205.000.- k.k. **HELAAS. VERKOCHT*** Midden in de gezellige wijk “Bouwlust” gelegen 4-kamer top appartement met 3 slaapkamers, een zonnig balkon op het zuid/westen en vrij uitzicht aan voor- en achterzijde. Het Starters appartement ligt op de vierde verdieping van een goed onderhouden complex met liftinstallatie, boven het winkelcentrum "Bouwlust". Winkelcentra Leyweg en De Stede, openbaar vervoer, uitvalswegen, recreatie Madestein en verschillende sportfaciliteiten op korte afstand gelegen. Het strand van Kijkduin op zo’n 15 fietsminuten. Parkeergelegenheid op eigen terrein Leuk en royale 4 kamer Starterswoning oplevering per direct! Intern dient woning naar eigen wens gemoderniseerd te worden.

Van der Helststraat 6-8-10, 2526 BD Den Haag/ Schilderswijk

Van der Helststraat 6-8-10, 2526 BD Den Haag/ Schilderswijk

Vr.prijs E 569.000.-k.k. ***HELAAS VERKOCHT*** Beleggers & Woning zoekers opgelet interessante 3 laags appartementswoning op eigen grond. Tussen etage huisnummer 8 wordt in verhuurde staat geleverd! Indien gewenst kunnen parterre en topetage (thans verhuurd) echter kan het leeg opgeleverd worden! Ruime 3 laags appartement woning (ongesplitst) (eigen grond) in het hartje van Schilderswijk met tuin.

Apeldoornselaan 180, 2573 LT Den Haag

Apeldoornselaan 180, 2573 LT Den Haag

Vraagprijs € 239.500.- k.k. ***HELAAS VERKOCHT*** Opgelet starters ben u op zoek naar een royale parterre met 3 slaapkamers en een riante achtertuin van ca. 83 m2? Dan heb je geluk! De ligging van de parterre is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen o.a winkelaanbod van de Dierenselaan op loopafstand te bereiken en is er een goede aansluiting voor het openbaar vervoer (tram 2,4,6 en bus). Het appartement is gelegen in de buurt Rustenburg en Oostbroek.

Wolweversgaarde 27, 2542 AX Den Haag / Zuid-West

Wolweversgaarde 27, 2542 AX Den Haag / Zuid-West

Vraagprijs € 349.000.- k.k. **** HELAAS VERKOCHT **** Gelegen in Den Haag ligt deze bijzondere en ruime 5 kamer eengezinswoning met 4 ruime slaapkamers met een achter tuin en 2 x royale dak terras van ca. 19 m2 aan de Wolweversgaarde. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 117 m2 .De woning is gebouwd in 2006 en heeft een energielabel A.

Marktweg 261, 2525JH Den haag/ Groente-Fruitmarkt

Marktweg 261, 2525JH Den haag/ Groente-Fruitmarkt

Vraagprijs € 259.500.- k.k. **** HELAAS VERKOCHT**** In rustige woonstraat gelegen charmante, royale dubbele 5 kamer parterrewoning met een riante tuin ca. 147m2 gelegen op het N.Westen. De woning intern is grotendeels goed gerenoveerd en extern onderhoud is ruim voldoende. Gelegen in Groente- en Fruitmarkt , goede verbinding openbaar vervoer en uitvalswegen, nabij scholen en recreatie park “Zuiderpark”. Royale woning is ideaal voor grote gezinnen met mogelijkheid tot uitbouw in de tuin. Ook leent deze woning zich goed voor mogelijke eventuele "kamerverhuur". Door middel van het aanvragen van een vergunning voor woningonttrekking is deze woning daar eventueel geschikt voor te maken. Omdat je ook nog eens vergunningsvrij ruim 40 m2 zou kunnen bijbouwen zijn de mogelijkheden daardoor groot! Vergunningen dienen op eigen risico door de koper te worden aangevraagd bij de gemeente!

Wolweversgaarde 138, 2542 AW Den Haag/ Zuid-west

Wolweversgaarde 138, 2542 AW Den Haag/ Zuid-west

Vraagprijs € 187.500.- k.k. **** VERKOCHT**** In een rustige straat gelegen direct beschikbare ca.76 m2 ruime verhoogde 4 kamer parterre appartement met ruime doch eenvoudige keuken, achterbalkon met zicht op groenstrook. Starterswoning per direct beschikbaar!

Staverdenstraat 38, 2573DE Den Haag/ Rustenbroek-Oostbroek

Staverdenstraat 38, 2573DE Den Haag/ Rustenbroek-Oostbroek

Vraagprijs € 259.000.- k.k ******* HELAAS VERKOCHT***** Wijk Rustenburg / Oostbroek. In 2019 intern fraaie verbouwde 4 kamer parterre 68m² met voor- en royale zonnig gelegen achtertuin op het zuid-oosten. Deze moderne woning kan zo worden betrokken en is o.a. voorzien van een ruime woonkamer, splinternieuwe moderne dichte keuken met inbouwapparatuur, splinternieuwe badkamer en toilet, strak stuc- en schilderwerk, 3 slaapkamers en een fraaie laminaatvloer.

Paets van Troostwijkstraat 131, 2522 DP Den Haag/

Paets van Troostwijkstraat 131, 2522 DP Den Haag/

Vraagprijs € 275.000.- k.k. ***HELAAS VERKOCHT*** Omschrijving: IN GOEDE STAAT VERKERENDE INWENDIG GERENOVEERDE 4-KAMER PARTERRE MET 3 SLAAPKAMERS, GROTE ZONNIGE ACHTERTUIN N-West EN EIGEN GROND. Deze luxe uitgevoerde benedenwoning is gelegen in het opkomende en populaire Laakkwartier. Gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer en diverse scholen. Groen voor de deur. Sport- en recreatievoorzieningen zijn zowel het centrum van Den Haag, Rijswijk binnen een aantal kilometers afstand en bent u binnen enkele minuten op uitvalswegen.

Hoefkade 1528, 2525 HS Den Haag

Hoefkade 1528, 2525 HS Den Haag

€ 189.500.- k.k. VERKOCHT! GROTE 4-KAMER PARTERRE MET 3 RUIME SLAAPKAMERS EN ZEER ZONNIGE ACHTERTUIN. Intern is gedateerd. Groente- en Fruitmarkt op loopafstand gelegen van de Haagse Markt en het Zuiderpark! Goede verbinding openbaar vervoer station Moerwijk.

Herman Costerstraat 33, 2571 PB Den Haag / ** HELAAS VERKOCHT**

Herman Costerstraat 33, 2571 PB Den Haag /   ** HELAAS VERKOCHT**

Prijs € 139,000.-k.k. Omschrijving: Dit appartement, rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de zesde etagewoning en verder toebehoren, plaatselijk bekend Herman Costerstraat 33 te Den Haag, uitmakende het 7/354 aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw, met erf, grond en verder toebehoren aan de H. Costerstraat 11 t/m 54 en Hobbemaplein. Op goede woonstand, met vrije uitzichten over o.a. voorzijde Haagsche Markt en aan de achterzijde nieuw speeltuin/veld en kinderboerderij.

Leyweg 88-B, 2545 CR Den Haag/ ** HELAAS VERKOCHT**

Leyweg 88-B, 2545 CR Den Haag/        ** HELAAS VERKOCHT**

Prijs € 147.500.- k.k. In het appartementencomplex "Escamp" gelegen goed onderhouden 4-kamer appartement op de eerste verdieping met een ruim balkon dat goed op de zon is gericht (ZW) en uitzicht heeft op het groen. Verder heeft het appartement een berging in de onderbouw. Achter het complex is een gemeenschappelijk parkeerterrein, welke middels een slagboom wordt afgesloten. Het appartement is goed gesitueerd ten opzichte van een divers winkelaanbod (Leyweg, Savornin Lohmanplein en het Monnik

Lijnbaan 94, 2512 VB Den Haag/ Centrum ** HELAAS VERKOCHT**

Lijnbaan 94, 2512 VB Den Haag/ Centrum     ** HELAAS VERKOCHT**

Prijs € 159.000.- k.k. Dit bijzonder ruime en lichte vierkamer parterre appartement met ca. 70 m2 tuin in het appartementencomplex "De Zonnehoek" aan de rand van het centrum van Den Haag en op de hoek van de Prinsegracht en de Lijnbaan en met een levendig wijds uitzicht. Het ziekenhuis MC Haaglanden (locatie Westeinde) ligt om de hoek. Openbaar vervoer tram 2, Randstadrail 3 en 4 stoppen voor de deur. In de onderbouw beschikt u over een afgesloten berging. Voorts maakt de woning deel uit van

Beresteinlaan 28, 2542 KB Den Haag

Beresteinlaan 28, 2542 KB Den Haag

VERKOOP GEANNULEERD! Heerlijk centraal gelegen appartement oppervlakte ca. 71m2 en (inhoud ca.238m3) op de 1e verdieping met 4 kamer en veel lichtinval, drie slaapkamers, balkon en een eigen ruime berging in de onderbouw. Een gunstige ligging in de wijk Bouwlust/Vrederust met op loopafstand divers winkelaanbod op de Beresteinlaan maar ook winkelcentra De Stede en Leyweg zijn goed bereikbaar. Openbaar vervoer is om de hoek. De boulevard en het strand van Kijkduin en het centrum Den Haag zijn op zo’n 20 fietsminuten gelegen.