• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Beresteinlaan 28, 2542 KB Den Haag

VERKOOP GEANNULEERD! Heerlijk centraal gelegen appartement oppervlakte ca. 71m2 en (inhoud ca.238m3) op de 1e verdieping met 4 kamer en veel lichtinval, drie slaapkamers, balkon en een eigen ruime berging in de onderbouw. Een gunstige ligging in de wijk Bouwlust/Vrederust met op loopafstand divers winkelaanbod op de Beresteinlaan maar ook winkelcentra De Stede en Leyweg zijn goed bereikbaar. Openbaar vervoer is om de hoek. De boulevard en het strand van Kijkduin en het centrum Den Haag zijn op zo’n 20 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau met intercom, trappenhuis met in de onderbouw toegang tot een royale berging. Entree appartement op de eerste verdieping. Centrale hal met een meterkast, handige bergruimte en een separaat toilet. Vanuit de hal toegang tot een ruime woonkamer. Ruime slaapkamerachterzijde en  Balkon aan de achterzijde op het Noord Oosten.                          De naastgelegen moderne keuken beschikt over een rechte opstelling met eveneens toegang tot een balkon. De moderne keuken is voorzien van een 4-pits kookplaat, afzuigkap, oven, boven- en onderkasten, losstaande koel-/vriescombinatie, opstelplaats voor een wasmachine en een opstelplaats voor een cv-ketel. De tussenliggende badkamer is voorzien van een douchegelegenheid en een wastafel. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Ouderslaapkamer aan de achterzijde van de woning met een vaste kast. Eigen berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 1,13 (geen betalingsverplichting) bedraagt per jaar tot en met 31 december 2030
- Erfpachtvoorwaarden 1923
- Eigen berging in de onderbouw
- VvE is actief met een bijdrage van € 159,31 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/40e aandeel (VvE Beresteinlaan 10 t/m 38c even nummers)
- Reserve per 04-04-2020 ca. € 93.295,-
- Appartement is voorzien van grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas behoudens de keukendeur
- Keukendeur is voorzien van een houten kozijn met enkel glas
- Ouderdom& materialenclausule.
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.
Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

 Reageer op deze woning