• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Harderwijkstraat 113,2573 ZC Den Haag/ Rustenbroek-Oostbroek

*** VERKOCHT **** Starters let op interessante woning! Deze woning is zeker een bezichtiging waard! Royale nette lichte 4 kamer parterre appartement met voor en achtertuin. Gelegen in de wijk Rustenburg en Oostbroek. Centraal gelegen en vlakbij de gezellige Zuiderpark, waar je in de zomer lekker kunt sporten, of van de verschillende feesten/festivals kunt genieten. Om de hoek is gelegen de gezellige winkelstraat Dierenselaan. Het openbaar vervoer tram en bushalten is op loopafstand. Met de auto bent u binnen tien minuten in het hart van Den Haag en scholen op loopafstand. Scherpe bieden Vr.prijs € 269.5000.- k.k. - I.v.m. de Corona crisis worden alle bezichtigingen om de 10 minuten ingepland. Er mag maximaal 1 stel per tijdvak van 10 minuten in het huis. Zorg dat u 1,5 meter afstand houdt. Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan. Het dragen van een mondkapje is voor alle partijen verplicht.**

Indeling: Via nette royale voortuin  entree woning, tochthal;

Vanuit gang toegang naar ruime woonkamer; Vanuit gang toegang naar zeer moderne- en ruime badkamer voorzien van inloopdouche met drain, wastafelmeubel, designradiator, mechanische ventilatie en inbouwspots; Vanuit hal modern zwevend toilet en mechanische ventilatie.

Voorgelegen slaapkamer met vaste meter kast;  Vanuit gang naar  achterzij slaapkamer;                        

Moderne nette keuken  voorzien van inbouw vaatwasser, rvs spoelbak, oven, 5 pits kookplaat, afzuigkap en opstelplaats cv combi-ketel; Vanuit keuken doorloop naar eetkamer  met toegang naar achtergelegen tuin en berging liggend op het Zuid! Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing, gestukte wandafwerking, keurige laminaatvloeren etc. Zie voor exacte indeling en maten plattegrond.

 

Bijzonderheden:

- Scherpe bieden Vr. prijs recht van gunning aan verkoper!

-NHG mogelijk.

-Eigengrond. EPA label D; CV ketel Vaillant 2006

-Voor & achterzijde kunststofkozijn dubbelglas.

-Vve actief € 60.- p/m incl. opstalverzekering.

-Ouderdom, materialenclausule.

- Project notaris Ellenz & Lentze Den Haag.

-Oplevering kan binnen 3 maanden of in overleg.

- Royale 4 kamer parterre woning woon oppervlakte ca. 73.65m2 ,berging ca 13.29m2, g.g. buiten ruimte 8.39m2, inhoud ca. 239,91 m3

-Uitbouw extra kamer achtertuin mogelijk.

-Intern & extern goed onderhouden.

 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.
Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 Reageer op deze woning