• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hengelolaan 1126, 2544 GP Den Haag/ Bouwlust

Vanaf prijs € 170.000.- k.k. ***HELAAS VERKOCHT *** Omschrijving: “Bouwlust” gelegen 4-kamer 3e appartement met 3 slaapkamers, een zonnig serre op het zuid/westen en vrij uitzicht aan voor- en achterzijde. Het Starters appartement ligt op de 3e verdieping van een goed onderhouden complex. Winkelcentra Leyweg en De Stede, openbaar vervoer, uitvalswegen, recreatie Madestein en verschillende sportfaciliteiten op korte afstand gelegen. Het strand van Kijkduin op zo’n 15 fietsminuten. Leuk en nette royale 4 kamer Starterswoning.

Indeling: Gesloten portiek met bellentableau, woning op 3e etage, entree met ruime hal die toegang geeft aan alle kamers, ruime woonkamer met laminaat vloer, slaapkamer 1 aan uw rechterhand met toegang tot balkon/serre aan voorzijde van de woning, slaapkamer 2 achterzijde met toegang tot 2e gesloten balkon met balkonkast, slaapkamer 3 achterzijde, nette keuken met inbouw kookplaat 4 pits, afzuigkap en gas oven ,vaatwasser, wma, en opstelplaats C.V.; nette betegelde badkamer voorzien van was meubel en douche,  aparte toilet. Zie plattegrond voor indeling!

 

Bijzonderheden: 

-Scherpe bieden vanaf prijs recht van gunning aan verkoper!

- VvE actief €110,00.- p/m incl. Opstal/glasverzekering. 
- Erfpacht ( E 47,86 p/jr vast 31-12-2030)  her uitgifte  eeuwigdurend aangevraagd bij gemeente
- Vloeren laminaat, wanden gestukt.
- Ouderdom & materialenclausule
- Nette  inbouwkeuken.
- Gedeeltelijk kunststof kozijn dubbelglas
- Intern & extern nette staat
- bouwjaar ca. 1961
- Oplevering in overleg
- ca. 85m2, 264 m3, externe bergruimte 12,45m2
- N.H.G. mogelijk / bezoek enkel op afspraak.

-EPA label is opgevraagd voorlopige (E)

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.
Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 Reageer op deze woning