• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hengelolaan 1138, 2544 GP Den Haag/ Bouwlust

OVB Financiering VERKOCHT! STARTERS LET OP NETTE ROYALE CA. 82M2 (4 km) TOP ETAGE APPARTEMENT MET RUIME APARTE BERGING. Omschrijving: “Bouwlust” gelegen 4-kamer 4e appartement met 3 slaapkamers, een zonnig serre op het zuid/westen en vrij uitzicht aan voor- en achterzijde. Het Starters appartement ligt op de 4e verdieping van een goed onderhouden complex. Winkelcentra Leyweg en De Stede, openbaar vervoer, uitvalswegen, recreatie Madestein en verschillende sportfaciliteiten op korte afstand gelegen. Het strand van Kijkduin op zo’n 15 fietsminuten. Leuk en nette royale 4 kamer Starterswoning oplevering kan snel!

Indeling: Gesloten portiek met bellentableau, woning op 4e etage, entrée met ruime hal die toegang geeft aan alle kamers, ruime woonkamer met laminaat vloer, slaapkamer 1 aan uw rechterhand met toegang tot balkon/serre aan achterzijde van de woning, slaapkamer 2 achterzijde; slaapkamer 3 achterzijde; nette keuken met boven en onderkasten, afzuigkap en 4 pits gaskookplaat, oven ,vaatwasser, wma, en opstelplaats C.V.; Nette betegelde badkamer voorzien van was meubilair en douche, aparte toilet.
Zie plattegrond voor indeling!

Bijzonderheden:
- Scherpe bieden vanaf prijs recht van gunning aan verkoper!
- VvE actief €140,00,- p/m incl. Opstal/glasverzekering, 1/16 aandeel
- Erfpacht ( E 635 p/jaar canon verplichting herziening om de vijfjaar
- Vloeren laminaat, wanden behang.
- Ouderdom & materialenclausule.
- Nette keuken + aparte ruimte opstelplaats droger en wasmachine.
- Grotendeels Kunststof kozijn dubbelglas.
- Intern & extern nette staat.
- Bouwjaar ca. 1961
- Oplevering kan snel of in overleg voorkeur medio december 2023eg.- Woon oppervlakte ca. 82m2, Inhoud 266 m3
- N.H.G. mogelijk / bezoek enkel op afspraak.
- Starterwoning.
- Moderne nette aparte douche en toilet.
- Sectie: AW complex: 1719 appartement index: 13
- Royale aparte berging ca. 22m2
- Prijs € 260.000,- k.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580 van firma FOTOZOOM b.v.. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 Reageer op deze woning