• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hengelolaan 1180, 2544 GV Den Haag/ Zuid-West

Vraagprijs € 169.500.-k.k. ***HELAAS VERKOCHT***

Hengelolaan 1180                                                                          

2544  GV Den Haag/ Zuid-West

Omschrijving:                 

Keurig zonnige appartement op de 4e verdieping met drie slaapkamers en een zonnig balkon en aparte onder berging. Nabij Winkelcentra Leyweg en De Stede, openbaar vervoer, scholen, uitvalswegen, recreatie Madestein en verschillende sportfaciliteiten op korte afstand gelegen. Het strand van Kijkduin op zo’n 15 fietsminuten. 

Indeling:


Afgesloten entree met bellentableau, trappenhuis. Entree tot het appartement op de 4e etage. Centrale hal ca. 2.00x 3.50m met meterkast (5- groepen), Aparte nette douche en v.v. vaste wastafel. Aparte nette betegelde toilet; Woonkamer ca. 5.50x3.60m met vrij uitzicht. Voorzij slaapkamer ca. 3.07x2.62m; De ouderslaapkamer ca.4.10x3.00m is aan de achterzijde van de woning gelegen. Achterzijde slaapkamer ca. 3.82x2.80m met inpandige kast aansluiting droger. De moderne nette keuken        ca. 3.80 x1.90 v.v. 1,5 spoelbak is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een (Etna)gaskookplaat, Siemens oven, aansluiting (losse)wasmachine, opstelplaats C.V. ketel , inbouw koel-/vriescombinatie(Zanussi).  Vanuit de keuken toegang tot het balkon ca.2.00x1.90m via een deur en inpandige voorraadkast.

 

Bijzonderheden:

-Vve actief E 90.00.- p/m incl. Opstal/glas.

-Vloeren grotendeels laminaat en parketvloer.

-Voorzijde aluminium achterzijde kunststofkozijn en geheel dubbelglas.

-Moderne nette inbouwkeuken.

-CV combi ketel Ferroli 2010.

-Intern & extern nette staat.

-Erfpacht t.m. 31-12-2030 canon E 52,00.- p/j

-Oplevering in overleg maar kan snel.

-Ouderdom & Materialenclausule.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

 

 Reageer op deze woning