• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hengelolaan 1196, 2544 GV Den Haag/Zuid-West

Vraagprijs € 265.000.-k.k ****HELAAS VERKOCHT**** "VER BOVENDE VRAAGPRIJS VERKOCHT" OOK BENIEUWD NAAR VERKOOP PRIJS? Had u ook plannen om uw huis te verkopen bel en maak vrijblijvend een afspraak. Royale nette zonnige 4-kmr appartement op de 3e etage met drie slaapkamers en een zonnig balkon en aparte onder berging. Nabij Winkelcentra Leyweg en De Stede, openbaar vervoer, scholen, uitvalswegen, recreatie Madestein en verschillende sportfaciliteiten op korte afstand gelegen. Het strand van Kijkduin op zo’n 15 fietsminuten.

 

Indeling: gesloten portiek, bellentableau, trappenhuis naar de derde verdieping, entrée woning, ruime hal welke toegang geeft tot alle ruimten van de woning, lichte woonkamer door grote raam partij met vrije uitzicht (ca.5.64x3.58), lichte voorzijkamer (ca.2.99x2.65), achterkamer welke toegang geeft tot het ruime balkon met vrije uitzicht (ca.3.80x2.79), achterkamer zij (ca.3.94x2.80), nette keuken voor zien van diverse inbouw apparatuur, kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser. Tevens bevindt de wasmachine aansluiting ook in de keuken (ca.3.81x1.77), nette badkamer met wastafel en douche (ca.1.80x1.06). Het betreft hier een ideale woning voor starters welke zonder hoge kosten zo betrokken kan worden.

Bijzonderheden:
N.H.G mogelijk, Starterswoning!
V.v.e actief E 93,67.- p/m incl. Opstal/glasverzekering.
Voor en achterzijde kunststofkozijn en geheel dubbelglas.
Nette keuken.
C.V. combi ketel Bosch 2000
Vloeren laminaat, wanden gestukt.
Elektra 3-groepen+ALS dubbele tariefmeter / E.P.A. label E
Ca. 75 m2 woonoppervlakte. inhoud ca. 240m3
Intern & extern keurig nette staat.
Erfpacht t.m. 31-12-2030 canon E 52,28.- p/jaar.
Herziening canon erfpacht gemeente aangevraagd!
Oplevering in medio maart 2023 of eerder in overleg
Achterzijde gemeenschappelijk tuin.
Grote Berging.
Ouderdom & Materialenclausule.
Bezichtiging enkel op afspraak.
Scherpe Vraagprijs €265.000.- k.k.
Recht gunning voorbehouden aan verkoper.

 


De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.
Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 Reageer op deze woning