• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hoog Buurlostraat 101, 2573 HX Den Haag

*** HELAAS VERKOCHT*** Scherpe bieden vanaf prijs € 182.000.- k.k. Beleggers en Starters let op interessante woning oplevering per direct! Deze woning is zeker een bezichtiging waard! Royale nette lichte 4 kamer 1e etage appartement met balkon. Gelegen in de wijk Rustenburg en Oostbroek. Centraal gelegen en vlakbij de gezellige Zuiderpark, waar je in de zomer lekker kunt sporten, of van de verschillende feesten/festivals kunt genieten. Om de hoek is gelegen de gezellige winkelstraat Dierenselaan. Het openbaar vervoer tram en bushalten is op loopafstand. Met de auto bent u binnen tien minuten in het hart van Den Haag. Diverse scholen op loopafstand.

Indeling:
Open portiektrap naar de eerste verdieping met toegang tot de woning. L-vormige hal, moderne betegelde toilet + fonteintje, een bergruimte 3-groepen meterkast + A.L.S. opstelplaats wasmachine; badkamer vaste wastafel; aparte nette betegelde inloop douche.

Lichte voorzijde woonkamer ca. 5.79 x 3.45; voorzijslaapkamer ca. 2.79 x 2.93;
Achter slaapkamer ca. 4.54 x 3.15 met veel lichtinval vanwege ramen.
Lichte achterzij kinderslaapkamer ca. 2.86 x 2.04;
Lichte doch nette moderne keuken ca.2.86 x 1.87 met onder en boven kasten aanrecht en spoelbak, is voorzien van 4 pits gasfornuis, elektrische oven, vaatwasser, afzuigkap en een koelkast/vriezer.
Via de keukendeur heet u toegang tot het balkon ca. 3.47x 0.95 met berg kast opstelplaats C.V.

Bijzonderheden:
- Scherpe bieden vanaf prijs recht van gunning aan verkoper!
- Oplevering direct
- Ouderdom, materialen clausule.
- Niet/zelfbewoningsclausule van toepassing.
- Vve actief 1/3 aandeel E 100.- p/m
- Voor en achterzijde kunst stofkozijn dubbelglas.
- C.V. ketel merk Remeha 2015.
- E.P.A. label opgevraagd.
- Vloeren laminaat, wanden gestukt en of betegeld.
- c.a. 68m2 / 236,18 m3
-Kadastraal aanduiding: ’s-Gravenhage AL 6106 A-2
- zie indeling plattegrond
- Eigengrond.
- Afspraak zaterdag mogelijk.

 


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.
Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

 Reageer op deze woning