• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ligusterstraat 72, 2563 VE Den Haag / Heesterbuurt

Vraagprijs € 315.000.- *** HELAAS VERKOCHT *** Heesterbuurt prachtig gelegen tussen de Valkenboskade en de Goudenregenstraat, ruim en licht 4 kamer parterre woning, zonnige voor en achtertuin op het zuidoosten.

Omschrijving: HELAAS VERKOCHT***

In Heesterbuurt prachtig gelegen tussen de Valkenboskade en de Goudenregenstraat, ruim en licht 4 kamer parterre woning  met een woongebruikers oppervlakte van ca. 146 m²,  Sfeervolle woon-/eetkamer ca. 34.45m2 en 3 aparte slaapkamers en ruime 3 x kelderberging totale ruimte ca. 33m2   toegankelijk via trap vanaf de woonkamer  onder de woning  die als extra slaapkamer en of  hobbykamer is in te richten. Mooie zonnige voor en achtertuin  op het zuidoosten zie ook plattegrond tekening.

Het zonnige parterre appartement is gelegen in een rustige kindvriendelijke omgeving, groene straat. Het Zuiderstrand bevindt zich op 10 fietsminuten afstand. Zowel de gezellige “Fahrenheitstraat” en “’Thomsonlaan” als de tramhaltes voor Randstadrail 3 en Tram 12 zijn binnen 3 loopminuten te bereiken. Nabij diverse scholen en nutsvoorzieningen.

 

Indeling: 

Nette voortuin ca. 5.50 x 2.70; entree vestibule met tochtdeur en toegang tot de hal, v.v. vloertegel, ruime L- hal opstelplaats wasmachine en droger; nette toilet met fontein; ruime doch nette gedateerde keuken ca. 4.45 x 3.06 met boven en onderkasten dubbele spoelbak, diverse apparatuur zoals 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, losse koelkast, wasmachineaansluiting en opstelplaats C.V. deur naar zonnig  achtertuin ca. 11.18 x 4.30  gelegen op het zuidoosten, kleine houtenberging.

Sfeervolle woon-/eetkamer ca. 10.44 x 3.30 met laminaatvloer, verlaag plafond met isolatie, wanden gestuct, schuifdeur naar royale zonnige achtertuin; ruime en praktische 3 x kelderberging totale ruimte ca. 33 m2  toegankelijk via trap vanaf de woonkamer  onder de woning  die als eventueel extra slaapkamer, hobbykamer, of als wijnkelder in te richten. 

Drie slaapkamers  waarvan 1e  aan de voorzijde respectievelijk ca. 3.93 x 2.12,opstelplaats meterkast 6-groepen+A.L.S.; twee aan de achterzijde respectievelijk ca. 4.08 x 3.06 en ca. 2.65 x 3.06; Ruime moderne  badkamer ca. 3.40 x 2.11 met ligbad, inloop douche, een wastafelmeubilair, wandcloset en een handdoekradiator.

BIJZONDERHEDEN :

-Gelegen op erfpacht grond, verstreken per 8-8-1992, her uitgifte middels obligatoire overeenkomst.

-De canon bedraagt €80.34.- p/jr, + beheerskosten € 26.05.- p/jr gebaseerd op een grondwaarde van € 5.355.-

-Herziening om de vijf jaar nieuwe canon percentage per 01-01-2023

-Aanvaarding Per direct!.Projectnotaris keuze verkoper!

-VvE slapend,1/3e  aandeel wel ingeschreven bij de KvK recentelijk geactiveerd        € 50.- p/m.

-Elektra 6-groepen+ A.L.S.

-E.P.A label D.

-Verwarming middels combiketel Vaillant 2008.

-Voorzijde hardhoutenkozijn dubbelglas, achterzijde grotendeels kunststofkozijn en  aluminium geheel dubbelglas.

-Onderhoud binnen redelijk tot goed en buiten is goed.

-De lood-/asbest- en ouderdomsclausule zijn van toepassing.

-Bouwjaar medio 1918.

-Gebruikersoppervlakte is ca. 146 m2.

-Inhoud appartement is ca. 484 m3

-Kadastraal: "s-Gravenhage, sectie AM nummer 6294 A-3


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.  Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

 Reageer op deze woning