• darkblurbg
  Welkom bij Euro-House Makelaar
  Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
  Welcome to Euro-House Real-Estate
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Loevesteinlaan 891, 2533 CA Den Haag

Vraagprijs € 274.500.- k.k. "BOVENDE VRAAGPRIJS VERKOCHT" OOK BENIEUWD NAAR VERKOOP PRIJS? Had u ook plannen om uw huis te verkopen bel en maak vrijblijvend een afspraak. Keurige gemoderniseerde (2016) 4 kamer maisonnette STARTERS appartement op de 1e en 2e verdieping met 3 slaapkamers, woonkamer met vrij uitzicht en balkon, nette moderne keuken in hoekopstelling en een moderne badkamer+ 2e toilet. Prettig is de eigen onder berging ca. 6m2. Ideaal gelegen aan de rand van Den Haag/ Rijswijk met uitvalswegen (waaronder A4) en op loopafstand divers winkelaanbod Leyweg, alternatief is winkelcentrum Bogaard stadscentrum in Rijswijk. Verder gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer met keuze uit tram of bus naar het centrum van Den Haag en een goede verbinding met het Centraal Station. Nabij Zuiderpark, Uithof en sportverenigingen, scholen en uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:

Hier vindt je de ingang van het flatgebouw met modern bellentableau, brievenbussen en ingang naar de berging. Vanuit de hal ga je via een trap naar de lift en het trappenhuis via deur galerij 1e deur toegang woning. Achter de flat is er beschikking over een eigen parkeerplaats (huur) via Vve bedrag  € 100.- p/jaar.

 

1e etagewoning:

Via een galerij op de 1e verdieping toegang tot het appartement. Ruime hal ca. 4.60 x 2.71 met een vaste kast waarin opstelplaats voor een cv-ketel (Intergas 2016). Modern betegelde toilet voorzien van een fonteintje. Meterkast 5 groepen + A.L.S. en een trap naar de 2e verdieping. Aan de voorzijde van het appartement een moderne dichte keuken in hoekopstelling welke is voorzien van zwart antraciet dienblad boven en onder kasten 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, en een koel-/vriescombinatie. Woonkamer met verassend voldoende lichtinval en een weids uitzicht. Via de woonkamer is het balkon ca.1.78x1.85m bereikbaar.

2e etagewoning:

Ruime overloop met een vaste kast en opstalplaats wasmachine. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde van het appartement. Tussenliggende moderne badkamer met een handdoek designradiator, 2e toilet, inloop douche, een wastafel. Ouderslaapkamer (inbouwkast)  staan aan de voorzijde van het appartement met een deur naar het balkon welke is gelegen op het Zuidwesten met ook een weids uitzicht. Eigen berging op de begane grond.

 • Zie plattegrond voor de indeling en maten.

Bijzonderheden:

 • Vve actief € 200.- p/m incl. opstalverzekering en exclusief € 8.33.- p/m autoparkeerplaats achterzijde.
 • VvE bestaat uit 35 leden (Loevesteinlaan 891 Tot En Met 901 G te ‘s-Gravenhage oneven nummers. 5/183e aandeel
 • Reserve per 31-10-2022 is ca. € 437.708,-
 • Voorzijde appartement is voorzien van houten kozijnen met enkel glas, de houten kozijnen worden vanuit de VvE vervangen naar kunststof kozijnen met dubbel glas in overleg.
 • Achterzijde kozijnen kunststof is voorzien van dubbelglas.
 • N.H.G. mogelijk STARTER appartement!
 • Vloeren voorzien van laminaat, 2016 C.V. ketel Intergas.
 • Medio 2016 zoveel mogelijk gemoderniseerd.
 • Ouderdom & Materialenclausule.
 • Oplevering in overleg eerder ook mogelijk*
 • Vooruitlopend open huis bezichtiging ook mogelijk enkel op afspraak.
 • Erfpacht canon € 206.96.- p/jaar her uituitgifte (eeuwigdurend recht van erfpacht) is aftrekbaar belasting!
 • E.P.A. label F
 • Bouwjaar 1964
 • ca. 85.70m2 woon oppervlakte.
 • Recht van gunning verkoper.
 • WOZ € 290.000.-

 

See map for layout and sizes.
Particularities:

 

Note Starter's apartment. *** OPEN HOUSE *** 1 APRIL 2023 from 12:00 pm to 2:00 pm You are welcome!

 

Vve active € 200.- p/m incl. home insurance and excluding € 8.33.- p/m car parking space at the rear.
VvE consists of 35 members (Loevesteinlaan 891 Tot And Including 901 G in The Hague odd numbers. 5/183rd share
Reserve as of 31-10-2022 is approx. € 437,708
The front of the apartment is equipped with wooden frames with single glazing, the wooden frames will be replaced by the VvE to plastic frames with double glazing in consultation.
Rear window frames plastic with double glazing.
N.H.G. possible STARTER apartment!
Floors with laminate, 2016 C.V. boiler Intergas.
Modernized as much as possible in mid-2016.
Age & Materials Clause.
Earlier delivery also possible in consultation*
Preliminary open house viewing also possible by appointment only.
Ground lease canon € 206.96.- p/year reissue (perpetual leasehold right) is tax deductible!
E.P.A. label has been requested, will follow soon.
Built in 1964
approx. 85.70m2 living area.
Right of award seller.

 

 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580 van firma FOTOZOOM b.v.. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.

De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 Reageer op deze woning