• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Paets van Troostwijkstraat 131, 2522 DP Den Haag/

Vraagprijs € 275.000.- k.k. ***HELAAS VERKOCHT*** Omschrijving: IN GOEDE STAAT VERKERENDE INWENDIG GERENOVEERDE 4-KAMER PARTERRE MET 3 SLAAPKAMERS, GROTE ZONNIGE ACHTERTUIN N-West EN EIGEN GROND. Deze luxe uitgevoerde benedenwoning is gelegen in het opkomende en populaire Laakkwartier. Gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer en diverse scholen. Groen voor de deur. Sport- en recreatievoorzieningen zijn zowel het centrum van Den Haag, Rijswijk binnen een aantal kilometers afstand en bent u binnen enkele minuten op uitvalswegen.

Indeling:
Entree, hal tochtdeur, overloop, modern apart toilet, kast met w.m.a / droger en opstelplaats gasmeter.

Lichte zonnige woonkamer (ca. 5.64 x 3.40m).

Fraaie luxe dichte keuken (ca.3.45 m x 1.83m) voorzien van onderkasten , 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie geheel merk Siemens + toegang naar royale tuin met houten berging.

Moderne luxe badkamer (ca. 2.15 x 2.22m) voorzien van  wastafel met onderkasten, spiegel met verlichting, douche met regendouche, designradiator en mechanische ventilatie.

Ruime achter slaapkamer I (ca. 3.45 x 2.22m).

Ruime achter slaapkamer II (ca.5.30 x 3.00m).

Voorslaapkamer (opstelplaats meterkast) (ca. 4.00 x 2.21m).

Grote achtertuin (ca. 10.10 x 7.17m) met houten schuur.

 

Bijzonderheden:

- eigen grond

- intern recentelijk gerenoveerd.

- geheel kunststof kozijn dubbelglas.

- C.V 2019 merk 2019  Remeha

- elektra 6-groepen+ A.L.S.

- moderne nieuwe luxe inbouwkeuken.

- fraaie nieuwe laminaat vloer

- fraaie gestucte wanden

- fraaie nieuwe badkamer

- ca. 75 m2

- Vve actief € 43.25.- ¼  aandeel  ( 2018 reservefonds € 5414.91

- oplevering per direct.

- N.H.G. mogelijk

- ouderdom, materialen & niet zelf bewoond clausule.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.  Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

 Reageer op deze woning