• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Parallelweg 269, 2525 NN Den Haag

Vanaf prijs € 237.500.- k.k. *** HELAAS Verkocht*** Omschrijving: Gelegen in Den Haag ligt dit karakteristieke nette zonnige 5-kamer parterre appartement met vrij uitzicht aan de Parallelweg en in nabijheid van Haagse Markt. Het appartement heeft een woonoppervlakte ca. 96,50 m2, nette tuin geheel dubbelglas met kuststofkozijn. Deze 5-kmr parterre woning is gelegen in de buurt Schilderswijk-West. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Nabij wijk speeltuin Vermeerstraat. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt, Haagse Hogeschool, scholen, en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Indeling:
Entree aan de straat; L-vormige hal met laminaat en fietsen opstelplaats (meterkast 5-groepen, ALS); ruime tussen hal met laminaat; voorzijslaapkamer met laminaat; woonkamer met laminaat; moderne badkamer met ligbad, vaste wastafel en opstelplaats wasmachine en droger, mechanische ventilatie; vernieuwd toilet met fonteintje en mechanische aansluiting; grote achterzij slaapkamer; kleine achter slaapkamer; moderne doch nette keuken met rvs aanrecht; afzuigkap, 4 pits gas kookplaat- oven met boven en onderkasten, losse apparatuur, en opstelplaats CV-ketel en toegang uitbouw woon/eetkamer met laminaat met toegang naar tuin en externe berging; zie voor maten en meer plattegrond.

Bijzonderheden:

- Scherpe bieden vanaf prijs recht van gunning aan verkoper!
- Royale 5 kamer parterre woning ca. 96,50m2,berging ca.9.74m2, inhoud ca. 308,95 m3
-Intern extern goed onderhouden.
-Geheel kuststofkozijn met dubbelglas, wanden gestukt en grotendeels verlaagd plafond.
-Ouderdom & materialenclausule.
-Vve actief E 110.- p/m incl. opstal. 1/3 aandeel
-Oplevering in overleg medio 1e k.w. 2021
-C.V. combi Intergas 2017/ EPA label is opgevraagd.
-Ideaal voor grote gezinnen.
-Erfpacht E 92.00 p/jaar ( eeuwigdurend middels obligatorische overeenkomst herzien om de 5 jaar 1-1-2022)
-Bezichtigingen enkel op afspraak.
-Gemeente ’s-Gravenhage, sectie L nummer 11640 index A-1

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.
Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 Reageer op deze woning