• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Perenstraat 143, 2564 RX Den Haag/ Vruchtenbuurt

Vraagprijs € 279.500.-k.k. ***HELAAS VERKOCHT*** Heerlijk ruime ca. 71 m2 zonnige 4 kamer starters appartement op de eerste verdieping in de Vruchtenbuurt en gelegen op eigen grond. Het appartement beschikt over ruime woonkamer, 3 slaapkamers, glas-in-loodramen en openslaande deuren naar een balkon over de volle breedte van het appartement. Gelegen in de rustige maar gezellige Vruchtenbuurt. Gunstige ligging t.o.v. winkels (Goudsbloemlaan, De Savornin Lohmanplein, Vlierboom/Appelstraat), openbaar vervoer en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen alsmede zee, strand en duinen op enkele minuten fietsen bereikbaar.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de eerste verdieping; royale L-vormige hal een vaste meterkast; nette badkamer met een douchegelegenheid, en een toilet;
Ruime woonkamer met de kenmerkende inbouw kast, met sfeervolle glas-in-loodramen, en de schuifseparatie; 1e voorzijslaapkamer; Aan de achterzijde van het appartement een ruime 2e slaapkamer met openslaande deuren naar een zonnige balkon over de volle breedte met inbouw kast en opstelplaats C.V. ketel;
Nette doch eenvoudige keuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen met een rechte opstelling voorzien van een spoelbak, opstelplaats vaatwasser, losse magnetron en boven- en onderkasten. Aan de andere kant een beknopte opstelling welke is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, opstelplaats voor een wasmachine, vaatwasser, losse koel-/vriescombinatie ; Via een deur toegang tot het ruime zonnige balkon met inbouwkast + opstelplaats C.V. ketel 2021; 3e Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement zie ook plattegrond voor de maten.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 279.500.- k.k.
- eigen grond
- ca. 71 m2 woonoppervlakte
- NHG mogelijk
- WOZ waarde 2022 € 235.000.-
- ** Voorzijde houten kozijnen word op kosten verkoper vervangen voor kunststof kozijn medio juni 2022, achterzijde geheel houten kozijn met dubbelglas.
- C.V. h.r. ketel 2021 Intergas
- elektra 4-groepen + a.l.s.
- vloeren voorzien van laminaat, wanden gestukt, verlaagd plafond.
- nette eenvoudige keuken
- Vve actief € 85.- p/m incl. opstalverzekering , 1/6 aandeel
- intern dient naar eigensmaak gemoderniseerd te worden
- starters woning
- EPA label D
- ouderdom, materialenclausule
- oplevering in overleg kan snel , - euro-house voorwaarden van toepassing

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

 Reageer op deze woning