• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Staverdenstraat 38, 2573DE Den Haag/ Rustenbroek-Oostbroek

Vraagprijs € 259.000.- k.k ******* HELAAS VERKOCHT***** Wijk Rustenburg / Oostbroek. In 2019 intern fraaie verbouwde 4 kamer parterre 68m² met voor- en royale zonnig gelegen achtertuin op het zuid-oosten. Deze moderne woning kan zo worden betrokken en is o.a. voorzien van een ruime woonkamer, splinternieuwe moderne dichte keuken met inbouwapparatuur, splinternieuwe badkamer en toilet, strak stuc- en schilderwerk, 3 slaapkamers en een fraaie laminaatvloer.

Indeling:

Gunstige ligging t.o.v. winkels, openbaar vervoer en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen (Zuiderpark) alsmede zee, strand en duinen op enkele minuten fietsen bereikbaar.

Woning entree via eigen voortuin; tochtportaal; gang; woonkamer; moderne keuken met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven; 1e slaapkamer aan de voorzijde; 2e slaapkamer aan de achterzijde  met openslaande deuren naar de achtertuin; 3e slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de achtertuin; moderne badkamer met inloopdouche, badkamerverwarming, en wastafel; modern toilet (wandcloset); achtertuin ca. 8.31x6.43 met schuur ca. 2.90x1.45 opstelplaats C.V. ketel Intergas;

 Bijzonderheden:

* Zie voor de indeling plattegrond.

*Geheel kunststofkozijn dubbelglas

*Moderne fraaie luxe  inbouwkeuken alle inbouw apparatuur Zanussi.

*Intern 2019 gerenoveerd goede staat extern ruim voldoende.

*Vloeren  laminaat vloer/ verlaagd plafond.

*NHG mogelijk, Bouwjaar medio 1937

*Eigengrond

*V.v.e € 50.- p/m

*Ouderdom, materialenclausule, niet zelf bewoond clausule.

* Totale vloeropp. ca.68.26 m2, gebruik oppervlak 68m2, inhoud ca.220 m3 (Zien24 inmeten)

*C.V. combiketel Intergas 2016. EPA label is opgevraagd.

*Oplevering per direct, notaris keuze voorbehouden verkoper.

*Kadastraal gem. 's-Gravenhage, sectie AL nr: 5626   A-6,  1/6 aandeel

*Afspraak mogelijk op zaterdag.

 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

 Reageer op deze woning