• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Steenzicht 201, 2543 AE Den Haag

PRIJS: OP AANVRAAG ***Verkoop ingetrokken*** ER WORDEN GEEN AFSPARAKEN MEER INGEPLAND!!! Omschrijving: Eenvoudige doch nette 4 kamer 1e etage woning is gelegen in een rustige en groene straat in de gewilde wijk Bouwlust/Vrederust, op steenworpafstand van winkelcentrum de Stede en fietsafstand van winkelcentrum de Leyweg. Ook ben je vanaf hier zo in het Zuiderpark of op het strand van Kijkduin. De buslijnen 25 en 21 stoppen voor de deur en ook zijn de tramhaltes van lijn 9 en 4 zeer dichtbij. Met de auto? Er is gratis en voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de nabije omgeving, ook bevind je je zo op diverse uitvalswegen, waaronder de A4.

Indeling:
Beneden bevindt zich een gesloten entree met brievenbussen- en bellentableau, eenmaal binnen heb je toegang tot de berging en het trappenhuis. De entree van het appartement ligt op de 1e verdieping.

Je komt de woning binnen via de ruime hal, waarin een meterkast en een inbouwkast voor jassen/schoenen aanwezig zijn. Er is een separaat toilet aanwezig. Via de hal kom je in de lichte ruime woonkamer terecht met een groot raampartij met daaronder een radiator. Ook vind je in de woonkamer een deur naar het (achter)balkon. De ruime voorslaapkamer gelegen aan de voorkant van de woning is via een de toegangsdeur in de woonkamer te bereiken.

Middels de hal zijn tevens de 2 kleinere slaapkamers te bereiken. Deze slaapkamers zijn gelegen aan de achterkant van de woning en hebben beide een inbouwkast. Het (achter)balkon is ook vanuit deze slaapkamers te bereiken. Ook bereik je via de hal de eenvoudige keuken voorzien van onder- en bovenkasten, inbouwapparatuur met een oven, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je toegang tot de betegelde eenvoudige badkamer, voorzien van een douche met douchebak, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. Ook bereik je vanuit de keuken het (voor)balkon.

Er is een eigen grote (fietsen)berging in de onderbouw aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1958;
- Intern gedateerd dient opgefrist te worden;
- Woonoppervlakte ca. 75 m²;
- Vloeren laminaatvloer;
- Voorzijde kunststof kozijn dubbel glas, achterzijde houten enkelglas;
- CV ketel (2014);
- Elektra 3 groepen+ A.L.S.;
- Actieve VvE, bijdrage €125,- per maand;
- Erfpacht tot 31-12-2030; € 40,92 per jaar;
- Voldoende parkeergelegenheid;
- Ouderdom & materialen clausule van toepassing;
-Oplevering in overleg;

** I.v.m. de Corona crisis  mag maximaal 1 stel per tijdvak van 10 minuten in het huis. Zorg dat u 1,5 meter afstand houdt. Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan. Het dragen van een mondkapje is voor alle partijen verplicht.**

Bezichtigingen zijn niet meer mogelijk!!


Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.
Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 Reageer op deze woning