• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Thijssestraat 381, 2521 ZJ Den Haag

Vanaf prijs E 285.000.- k.k. *** HELAAS VERKOCHT*** Luxe royale 5/6 kamer parterre maisonnette woning van ca.111 m² in een modern appartementencomplex (voorzien van lift) met gemeenschappelijke binnentuinen, welke gelegen is in een kindvriendelijke omgeving met een autovrije straat. Intern recentelijk grotendeels gerenoveerd instap klaar woning. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van 4 ruime slaapkamers, een moderne luxe inbouw keuken, een 2e toilet, een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Door de centrale ligging bevinden zich in de directe omgeving diverse winkels o.a. (Megastores, het Goeverneurlaan, Lorentzplein), openbaar vervoer, NS Station Hollands Spoor en diverse scholen (basisscholen en de Haagse Hogeschool), uitvalswegen en snelwegen.

Indeling:
Modern afgesloten hoofdentree met brievenbussen en bellentableau, lift en trappenhuis, binnentuinen en toegang tot de woning op parterre; hal, kast, aparte nette toilet en meterkast (5 groepen + als); woonkamer ca. ( 5.87 x 4.90) met toegang tot het balkon gelegen op het zuidwesten en de moderne dichte luxe L- keuken ca. (2.71 x 2.02) , voorzien van 1,5 spoelbak, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, losse koelkast, boven en onderkasten aansluitend aparte eetkamer ca.  (3.48 x 2.72).

Trap naar 1e  

Overloop   bergingskast  met C.V. ketel; slaapkamer 1. ca. (4.49 x 2.77) aan de voorzijde; slaapkamer 2. ca. (4.49 x 2.05) aan de voorzijde.  tussengelegen fraaie luxe betegelde moderne badkamer (2.05  x 1.78) met ligbad, wastafel en 2e toilet; slaapkamer 3. ca. (3.34 x 1.78) achterzijde; slaapkamer 4. ca. (3.34 x 2.05) achterzijde; aparte wasruimte met opstelplaats wasmachine, droger ca. (1.78 x 1.32)

Balkon
balkon gelegen op het zuidwesten

Bijzonderheden:
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- Bouwjaar 1994
- Woonoppervlakte 111,53 m² , Inhoud: 377,73 m3
- VVE bijdrage € 156,- per maand incl. glas ,opstalverzekering. MJOP rapport aanwezig.
- Reservefonds € 176.832,10 (01-01-2018)
- 10/2332e aandeel
- C.V. ketel REMEHA 2018
- Volledig v.v. houtenkozijnen met dubbel glas
- Elektra 5 groepen met aardlekschakelaar
- Oplevering in overleg

-Ouderdom & materialenclausule van toepassing.

- EPA label is opgevraagd

- Huismeester aanwezig.

- Intern recentelijk grotendeels gerenoveerd  instap klaar woning.

- Scherpe bieden vanaf prijs recht van gunning aan verkoper, projectnotaris van toepassing.
- Mogelijk om een individuele afspraak te plannen i.v.m. ontbinding koopovereenkomst.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.
Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 Reageer op deze woning