• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Twiskeweg 294, 1503 AH Zaandam

Vr.prijs € 210.000.- k.k. **VERKOCHT**

 

 

Omschrijving:

Nette zonnige 4-kamer woning heeft een woonoppervlakte van ca. 70 m² en is gelegen op de 2e  verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in Zaandam. De woning is netjes en neutraal afgewerkt. Op de begane grond heeft de woning een eigen afgesloten berging.

Aan de voorzijde is woning gelegen aan een rustige ventweg die parallel licht aan de Twiskeweg. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Aan de achterzijde grenst het complex aan een groot grasveld. Goede verbinding openbaar vervoer en snelwegen Zaandam Zuid. Amsterdam is erg goed te bereiken, binnen een paar minuten zit je met de auto op de A8 richting de A10. Met de trein ben je vanaf station Zaandam binnen 7 minuten op Amsterdam Sloterdijk, binnen 12 minuten op Amsterdam Centraal en binnen 17 minuten op Schiphol. In de directe omgeving vindt je diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, zwembad De slag en het Darwinpark. In de wijk zijn vele groenvoorzieningen en plantsoenen aanwezig. Het vernieuwde centrum van Zaandam is met tien minuten fietsen te bereiken.

 

Indeling:

2e  verdieping:

entree, via de centrale hal zijn alle vertrekken te bereiken. Er zijn twee goed bemeten slaapkamers aanwezig zie plattegrond. Nette douche en een wastafel, wasmachine aansluiting. Er is een separate toiletruimte aanwezig. Nette woonkamer met laminaat is ca. 6.10  meter diep en staat in verbinding met de moderne nette keuken. De Keuken is voorzien van met een kooplaat,oven ,een afzuigkap, koelkast, boven en onderkasten opstelplaats geiser voor warmwater. Het zonnige balkon aan de achterzijde is gelegen op het zuiden en is vanuit de woonkamer en vanuit de keuken te bereiken.

 

Bijzonderheden:

-Eigen grond.

-Woonoppervlakte ca. 70m2 & bruto inhoud 224m3

-Geheel kunststof kozijnen dubbelglas.

-V.v.e € 146.- p/m  incl. voorschot stookkosten.

-Intern dient opgefrist te worden.

-Ouderdomsclausule, materialen en niet zelf bewoond clausule.

-Verkoper behoudt zich, bij interesse van meerdere partijen, het recht van gunning voor.

-Projectnotaris “Zaan” notarissen

-Oplevering in overleg.

-Verwarming door middel van blokverwarming, warm water d.m.v. geiser.

-Kadastraal bekend gemeente Zaandam, sectie D, complex 4811, app.index 49.

 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.  Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

 Reageer op deze woning