• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Vreeswijkstraat 277, 2546 AH Den Haag/ Leyenburg

Vreeswijkstraat 277 2546 AH Den Haag/ Leyenburg Scherpe Vraagprijs € 315.000.- **** HELAAS VERKOCHT*** Ver boven de vraagprijs ook benieuwd bel ons maak een vrijblijvende afspraak verkoop DIRECT AAN HET ZUIDERPARK GELEGEN GROTE ca. (94 M2) OORSPRONKELIJK (4-KAMER) NU 3-KMR PARTERRE WONING MET VEEL POTENTIES VOOR STATERTERS MET RUIME ACHTERTUIN OP WESTEN ca. 43m2 GELEGEN OP EIGEN GROND! Starters let op goed onderhouden oorspronkelijk (4) thans 3 kamer doorgebroken woon/-eetkamer nette open keuken met toegang naar verzorgd tuin. Deze woning is zeker een bezichtiging waard! Voor exacte maten en indeling zie plattegrond Funda.

 Medio 2010/2011 intern grotendeels gerenoveerd, intern eventueel naar eigen smaak opnieuw in te delen. Keuze aan nieuwe eigenaren om hun eigen droom keuken te realiseren.
Deze nette onderhouden benedenwoning is gelegen in de leuke wijk Leyenburg. Deze wijk grenst aan het Zuiderpark waar van alles te beleven is voor jong en oud. Tijdens de zomermaanden zijn hier verschillende grote evenementen en concerten. Voor een boodschap of een dagje shoppen kun je lopend naar winkelcentrum Leyenburg of winkelcentrum Leyweg. HAGA Ziekenhuis is op loopafstand. Met de auto ben je binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag. Ook het strand van Kijkduin is binnen een kwartiertje te bereiken. Nabij scholen en goede verbinding openbaar vervoer.

 

Indeling:
Entree woning, hal tochtdeur lange gang met toegang inpandige berging en meterkast.
1e aparte modern toilet met fonteintje.

Fraaie doorgebroken woonkamer met nette openkeuken voorzien van onder- en bovenkasten, grote 5 -pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en moderne koelkast met toegang naar verzorgde tuin ca. 43 m2 op het westen + stenen berging.

1e Nette Voorslaapkamer.

2e Achterkamer slaapkamer toegang nette moderne inloop douche.

De moderne luxe-badkamer is voorzien van een luxe ligbad, 2e toilet, opstelplaats wasmachine, opstelplaats CV, 2x wastafel, badkamer meubilair en vloerverwarming.

Bijzonderheden:
- Eigengrond
- Geheel kunststof kozijn dubbelglas
- EPA label C
- Vve actief € 66.67-. p/m incl. opstal.
- Intern &extern goede staat o.a. elektra, meterkast 7 groepen + A.L.S, leidingen vervangen 2011.
- Oplevering medio December 2023 mogelijk of in overleg.
- Bouwjaar medio 1937
- Intergas HR- CV combiketel 2013
- Starterswoning
- Ouderdom en Materialenclausule.
- Recht van gunning verkoper.
- Vooruitlopend openhuis eerder afspraak mogelijk.
- Graag alle bezichtigingaanvragen via Funda of mailadres van de makelaar.
- Kadastraal Gemeente Loosduinen, sectie: N, nummer: 3832, A-2
- Geschikt voor mindervalide mensen.
- Scherpe Vraagprijs € 315.000.- k.k.

 


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580 van firma FOTOZOOM b.v.. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 Reageer op deze woning