• darkblurbg
    Welkom bij Euro-House Makelaar
    Hoşgeldiniz Euro-House Emlak
    Welcome to Euro-House Real-Estate
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wolweversgaarde 27, 2542 AX Den Haag / Zuid-West

Vraagprijs € 349.000.- k.k. **** HELAAS VERKOCHT **** Gelegen in Den Haag ligt deze bijzondere en ruime 5 kamer eengezinswoning met 4 ruime slaapkamers met een achter tuin en 2 x royale dak terras van ca. 19 m2 aan de Wolweversgaarde. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 117 m2 .De woning is gebouwd in 2006 en heeft een energielabel A.

De woning is goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Deze woning is gelegen in de groene en kindvriendelijke wijk “Dreven, Gaarden en Uithof. ” . In de directe omgeving treft u scholen, winkels, diverse recreatie- en groenvoorzieningen. Tevens is er een goede aansluiting met diverse uitvalswegen en openbaar vervoer op loopafstand. Nabij winkelcentrum Leyweg, de Stede, Ambachtsgarde.

Indeling:
Begane grond: entree met hal, meterkast, toilet met fontein, toegang tot inpandige berging ca. 4.85m2. Toegang tot de dichte keuken en woon kamer. Royale nette woonkamer ca. 6.46 x 4.64m en toegang achter tuin ca. 6.46 x 2.40m met een houten berging . De L-vormige moderne dichte keuken met onder en boven kasten heeft diverse inbouwapparatuur: 5-pits gasfornuis, elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser, opstelplaats losse koelkast. De achter tuin is te betreden via de openslaande deuren in de woonkamer. Daarnaast heeft de woning een trapkast .

Eerste verdieping: vaste trap, ruime overloop, 3 royale slaapkamers van respectievelijk slaapkamer1.ca. 14.3m2; slaapkamer2; ca.12.3m2; slaapkamer3. ca. 9.4m2 ;een aparte ruimte voor de wasmachine en opstelplaats CV en MV, een nette badkamer ca. 6,0m2 met douchecabine, een wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping: vaste trap, zonnige zolderkamer ca. 6.74x 2.10m en aparte serre met aan weerszijden deuren naar een ruim 2x dakterras van ca. 6.74 x 2.86m.

Bijzonderheden:

- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- E.P.A. label A
- Verwarming middels cv-combiketel Intergas, bouwjaar 2006;
- Gehele woning is voorzien van houtenkozijnen met dubbel glas;
- Intern & extern goed onderhouden;
- Woonoppervlakte 114 m2
- Gebruikersoppervlakte 117,24m2 en Inhoud 418 m3
- Elektra 8-groepen + dubbele tariefmeter;
- Gratis parkeren;
- gehele woning laminaat, wanden gestuct;
- 4x brandmelder;
- Oplevering in overleg, bezichtiging enkel op afspraak;
- Kadastraal bekend gemeente 's-Gravenhage, sectie AW nummers 3047 en 1555;

 


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.
Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door EURO-HOUSE o.g. makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

 

 Reageer op deze woning